Ring og få en gratis vurdering af din sag: 52101033 | 40829290

Økonomisk og erhvervskriminalitet

Er du blevet sigtet efter straffeloven på grund af dit arbejde eller din forretning? Så sørg hurtigst muligt for at få hjælp af en forsvarsadvokat, der har omfattende erfaring med området. Jeg repræsenterer jævnligt klienter, der er sigtet for:

  • Underslæb
  • Bedrageri
  • Mandatsvig
  • Skyldnersvig
  • Åger
  • Hæleri

Kontakt os

Forsvarsstrategi i erhvervsstrafferetlige sager

Erhvervsstrafferetlige sager er utroligt komplekse. Mens en sag om spirituskørsel typisk fylder 20-30 sider, kan en sag om skyldnersvig nemt indeholde tusindvis af bilag, kontrakter og øvrige dokumenter, som skal granskes igennem.

Fordi sager, der omhandler økonomisk kriminalitet, er så komplekse, tager efterforskningen rigtig lang tid – typisk flere måneder. Ofte kan du være under efterforskning længe inden du bliver sigtet for noget. Har du mistanke om, at der er en efterforskning i gang mod dig, er det altafgørende, så sørg for at kontakte mig hurtigst muligt. Jo hurtigere, man kan lægge en forsvarsstrategi, jo nemmer er det at undgå en eventuel sigtelse.

Er du allerede blevet sigtet for en påstået økonomisk forbrydelse, er det lige så vigtigt, at du hurtigst muligt får saglig juridisk bistand. Sagens kompleksitet kan nemlig betyde, at politiet har håndplukket en bestemt historie ud af konteksten. Her kræver det den rette ekspertise at forstå, hvordan hele sagen er skruet sammen, og forklare det til retten på en effektiv måde.

Kontakt mig derfor på 40 82 92 90 for en gratis vurdering af din sag lige nu.

Vi repræsenterer klienter i Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, Frederikshavn Kommune, Brønderslev Kommune,
Jammerbugt Kommune, Thisted Kommune, Morsø Kommune, Vesthimmerland Kommune, Rebild, Mariagerfjord Kommune,
og resten af Danmark.

Dalsgaard Advokatfirma
CVR-nummer: 39 64 24 17